پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

تأکید واتیکان بر لزوم رفع تحریم‌ها علیه ایران

وزیر امور خارجه واتیکان اعلام کرد در گفت‌وگو با یکی از مقام‌های ارشد آمریکا بر ضرورت رفع تحریم‌ها علیه ایران در بحبوحه شیوع ویروس کرونا تأکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ واتیکان از آمریکا خواسته به نگرانی‌های ایران در خصوص شیوع ویروس کرونای جدید توجه کرده و تحریم‌ها علیه این کشور را رفع کند.

 

دفتر «پیترو پارولین»، وزیر امور خارجه واتیکان روز شنبه اعلام کرد پس از دریافت نامه‌ای از سوی یکی از رهبران مذهبی در ایران در خصوص تحریم‌ها با مقام‌های آمریکا تماس گرفته و بر ضرورت رفع این ممنوعیت‌ها تأکید کرده است.

 

  چندی پیش، آیت‌الله «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه‌های علمیه ایران با ارسال پیامی به پاپ فرانسیس خواستار همکاری همه نهادهای مذهبی برای مبارزه با شیوع بیماری «کووید-19» شده بود.

 

واتیکان می‌گوید در نامه‌ای به آیت‌الله اعرافی به اطلاع ایشان رسانده که واتیکان با «کلی کرافت»، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد تماس حاصل کرده و ضمن ابلاغ نگرانی ایران خواستار توجه واشنگتن به این مسئله شده است.

 

واتیکان دراین نامه با مردم ایران و تمامی دیگر کشورهایی که درگیر مبارزه با بیماری کووید-19 هستند ابراز همدردی و تأکید کرده وضعیت کنونی به انسان‌ها یادآوری می‌کند که همگی اعضای جامعه بشری هستند و باید خصومت و تنفر را کنار بگذارند.

ارسال نظر